Indleveringsblanket/returvildt |
NR:_____ | ||||||||
Denne erklæring følger dine vare fra indlevering til afhentning. | |||||||||
Hvilken slags kød_________________og i hvilket område er det skydt________________________ | |||||||||
Dato:_____________________ Indleveringstillæg uden forudgående aftale 500 kr. | |||||||||
Navn:______________________________________________________ | |||||||||
Email: _____________________________________________________ | |||||||||
Adresse:_________________________________________ Post nr:________________ | |||||||||
By:_________________________________ Tlf:___________________Jeg bekræfter | |||||||||
hermed at det indleverede kød til forarbejdning KUN ER TIL EGET BRUG. | |||||||||
Underskrift:________________________________________________ | |||||||||
Vildsvin fra Sverige skal man selv lave trikin prøve inden aflevering._________ | |||||||||
Indleverings attest 1 stk. | ________ | stk. | á | 60 kr. | |||||
RÅDYR. |
|||||||||
Flåning og grov partering af rådyr. | ________ | stk. | á | 256 kr. | |||||
Afskæring til hovedmontering. | ________ | stk. | á | 440 kr. | |||||
Finpatering af rådyr. | ________ | stk. | á | 308 kr. | |||||
Vakuumpakning af findelt rådyr med etiket. | ________ | stk. | á | 7 kr. pr. Pose. | |||||
KRONDYR / DÅDYR. |
|||||||||
Flåning af krondyr under 50 kg. | ________ | stk. | á | 300 kr. | |||||
Flåning af krondyr over 50 kg. | ________ | stk. | á | 396 kr. | |||||
Afskæring til hovedmontering. | ________ | stk. | á | 1.320 kr. | |||||
Grovpatering af KRONDYR / DÅDYR. | ________ | stk. | á | 10,0 kr. pr. kg. | |||||
Finpatering af Krondyr / dådyr til detail, | |||||||||
ekskl. Vakuum, | ________ | stk. | á | 14,0 kr. pr. kg. | |||||
Vakuumpakning med etiket. | ________ | stk. | á | 7 kr. pr. Pose. | |||||
Vildsvin. |
|||||||||
Flåning af Vildsvin 0-50kg | ________ | stk. | á | 256 kr. | |||||
Flåning af Vildsvin 50-80kg | ________ | stk. | á | 336 kr. | |||||
Flåning af Vildsvin over 80kg | ________ | stk. | á | 416 kr. | |||||
Finpatering af Vildsvin til detail | ________ | stk. | á | 14,0 kr. pr. kg. | |||||
(eks. Udskæring til kotteleter,schnitzler, | |||||||||
Tern ,afvejet fars m.m. | |||||||||
Vakuumpakning med etiket. | ________ | stk. | á | 7 kr. pr. Pose. | |||||
Grovpatering af vildsvingrise | ________ | stk. | á | 8,50 kr. pr. kg. | |||||
Lam og Får. |
|||||||||
En almindelig patering af et lam er: | |||||||||
2 bove, 2 køller,2 slag halsflækket på langs, | |||||||||
halv ryg i koteletter, halv rygsteg, (keone), | ________ | stk. | á | 135 kr. | |||||
Patering af lam med f.eks. | |||||||||
hals og bryst hakkes | |||||||||
halv ryg i koteletter, halv rygsteg, (keone), | ________ | stk. | á | 265 kr. | |||||
Vakuumpakning med etiket. eller poser. | ________ | stk. | á | 7 kr. pr. Pose. | |||||
Patering af lam efter specificerede ønske | ________ | stk. | á | 310 kr. | |||||
Patering af lam/Får til Pølsemageri | ________ | stk. | á | 435 kr. | |||||
Grise |
|||||||||
Finpatering af grise til detail | ________ | stk. | á | 14,0 kr. pr. kg. | |||||
(eks. Udskæring til kotteleter,schnitzler, | |||||||||
Tern ,afvejet fars m.m. | |||||||||
Vakuumpakning med etiket. | ________ | stk. | á | 7 kr. pr. Pose. | |||||
Grovpatering af grise | ________ | stk. | á | 8,50 kr. pr. kg. | |||||
Kreatur. |
|||||||||
Finpatering af Kretur til detail ekskl. Vakuum, | |||||||||
(f.eks.udskæring til bøffer,schnizler, tern, | |||||||||
afvejet farsm.m.) | ________ | stk. | á | 14,0 kr. pr. kg. | |||||
Grovpatering af kreatur | ________ | stk. | á | 10,0 kr. pr. kg. | |||||
Vakuumpakning med etiket. | ________ | stk. | á | 5 kr. pr. Pose. | |||||
Pølsemageri. |
|||||||||
Fremstilling af spegepølser Lam/ Får | ________ | stk. | 60,0 kr. pr. kg. | ||||||
Fremstilling af Maquespølser/Wienerpølser | ________ | stk. | 77,0 kr. pr. kg. | ||||||
Fremstilling af grilpølser | ________ | stk. | 65,0 kr. pr. kg. | ||||||
Fremstilling af spegepølser luksus af Dådyr | ________ | stk. | 68,0 kr. pr. kg. | ||||||
Fremstilling af spegepølser /Krondyr | ________ | stk. | 65,0 kr. pr. kg. | ||||||
Alle Priser er Ekskl.moms |
Tlf: +45 30209942 eller 25 72 21 21
Mail: mail@vildtkoekken.dk
Industrivej 24K 3550 Slangerup