2.450,00 kr.
Du skal afsætte 1/2 + 1/2 dage til dette kursus –
første halv dag det foregår om Tirsdag på.
Vildtkøkken På Industrivej 24, K st., Slangerup.
Fra kl ca 15:00 til ca kl 18:00
Den anden halve dag forgår, den følgende Fredag.
(4 dage efter).
Vildtkøkken På Industrivej 24, K st., Slangerup.
fra kl 15:00 til vi er færdige.
Dette kursus forløber over 2 halve dage, første dag brækker og flår vi det afskyd kron- og dåvildtet om Tirsdagen.
Den følgende Fredag, mødes vi igen – du lærer at forlægge (slagte) dyrene, som nu har hængt i 4 dage. Efter forlægningen pakker vi det klar til nedfrysning.
Du skal afsætte 1/2 + 1/2 dage til dette kursus –
første halv dag det foregår om Tirsdag på.
Vildtkøkken På Industrivej 24, K st., Slangerup.
Fra kl ca 15:00 til ca kl 18:00
Den anden halve dag forgår, den følgende Fredagdag.
(4 dage efter).
Vildtkøkken På Industrivej 24, K st., Slangerup.
fra kl 15:00 til vi er færdige.
Dette kursus forløber over 2 halve dage, første dag brækker og flår vi det afskyd kron- og dåvildtet om Tirsdagen
Den følgende Fredag, mødes vi igen – du lærer at forlægge (slagte) dyrene, som nu har hængt i 4 dage. Efter forlægningen pakker vi det klar til nedfrysning.
Tlf: +45 30209942 eller 25 72 21 21
Mail: mail@vildtkoekken.dk
Industrivej 24K 3550 Slangerup