Kontakt os eventuelt på Tlf.

“Fra jagt til fryser”

2.395,00 kr.

1/2 + 1/2 Dag i Slangerup.

Du skal afsætte 1/2 + 1/2 dage til dette kursus –

første halv dag det foregår om Mandag på.

Vildtkøkken På Industrivej 24, K st., Slangerup.

Fra kl ca 15:00 til ca kl 18:00

Den anden halve dag forgår, den følgende Torsdag.

(4 dage efter).

Vildtkøkken På Industrivej 24, K st., Slangerup.

fra kl 15:00 til vi er færdige.

Dette kursus forløber over 2 halve dage, første dag brækker og flår vi det afskyd kron- og dåvildtet om Mandagen.

Den følgende Torsdag, mødes vi igen – du lærer at forlægge (slagte) dyrene, som nu har hængt i 4 dage. Efter forlægningen pakker vi det klar til nedfrysning.

The product is currently unavailable for booking. Please try again later.

1/2 + 1/2 Dag i Slangerup.

Du skal afsætte 1/2 + 1/2 dage til dette kursus –

første halv dag det foregår om Mandag på.

Vildtkøkken På Industrivej 24, K st., Slangerup.

Fra kl ca 15:00 til ca kl 18:00

Den anden halve dag forgår, den følgende Torsdag.

(4 dage efter).

Vildtkøkken På Industrivej 24, K st., Slangerup.

fra kl 15:00 til vi er færdige.

Dette kursus forløber over 2 halve dage, første dag brækker og flår vi det afskyd kron- og dåvildtet om Mandagen 

Den følgende Torsdag, mødes vi igen – du lærer at forlægge (slagte) dyrene, som nu har hængt i 4 dage. Efter forlægningen pakker vi det klar til nedfrysning.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Jeg har læst og accepterer betingelserne for behandling af personoplysninger sendt i denne formular